Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Madordning

Mad

 

Det kommunale frokostmåltid

Hos Trinbrættet er madordning tilvalgt af forældre og yderst populær. Den succes vores madordning er skyldes vores dygtige medarbejdere Helle, som har det daglige ansvar og Lisbeth, som er ansat til at lave mad til hele børnehuset.  

Der bliver lagt stor vægt på, at, maden bliver lavet fra bunden og så vidt muligt, købe lokalt og økologisk.

”Vi ligger på en økologi procent på 63 % som varierer meget pga. årstiden og desuden vi har sølv mærket i det økologiske spisemærke”, fortæller Helle.

Helle og Lisbeth er optaget af at forbedre Trinbrættets madspild, så diverse rester bliver brugt hvor de kan. Det kan f.eks. være at ris fra dagen før, kommer i dejen til brødet dagen efter. Helle og Lisbeth bager alt brød selv, og sylter så meget det er muligt selv.

I er meget velkomne til at følge med på Trinbrættets madordning på Facebook. Her kan man følge med i alle de spændende og lækre retter, Helle og Lisbeth serverer for Trinbrættets 120 børn og voksne.

 

Der bliver serveret morgenmad til dem der kommer tidligt som består af:

Havregrød.

Brød med ost eller marmelade.

Forskellige morgenprodukter med mælk.

Frugt.

Kl. 9.00 bliver der serveret et lille måltid, som består af en rugbrødshaps & frugt.

Vuggestuen spiser frokost kl. 10.45

Børnehaven kl. 11.30

Vi serverer 4 dage med varm mad 1 dag har vi rugbrød.

Frokosten kan bestå af: Fisk – pastaretter – suppe – kylling og kødretter.

Sidst på dagen bliver der serveret et eftermiddagsmåltid som kan være:

1 Nybagt bolle – hjemmelavet frugtgrød – hjemmerørt yoghurt – frugtfad osv.